skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Hyvän Lounaan Metsästys

Hyvän lounaan metsästys

Suomalaiseen työ- sekä opiskelukulttuuriin kuuluu oleellisena osana päivittäin nautittava lounas. Lounas pitää huolen siitä, että jaksat pitkän päivän töissä tai opiskellessa. Vapaapäivinä lounas voi olla hieman kevyempi, eikä niin monipuolinen, varsinkin, jos ei ole paljon puuhaa. Kuitenkin sanonta, että lounas on päivän tärkein ateria, ei ole todellakaan tuulesta temmattu.

Sanotaan että olet vaikka keskellä rankkaa remonttihommaa ja kaipaat hieman palanpainiketta työtä jatkaaksesi. Tällöin on hyvä löytää paikka, joka tarjoaa monipuolisen lounaan, niin että fyysinen työ jatkuu lounaan jälkeenkin vireästi. Uskomme, että remonttilaina antaa sen verran periksi, että voit valita näille päiville monipuolisen ja laadukkaan ruoan. Varmasti myös työn jälki on näin paljon parempaa!

Monipuolinen ja terveellinen lounas varmistaa sen, että mieli ja keho pysyy virkeänä, joten onkin aina parempi valita terveellinen ja monipuolinen vaihtoehto, mikäli sellainen on saatavilla. Jos työpaikalta tai koulusta ei löydy ruokalaa jossa tarjoillaan lounasta, voi sen tehdä itse tai käydä syömässä jossakin lounasravintolassa.

Itse valmistamalla lounaalla on helppoa varmistaa, että se on terveellinen, mutta ulkona syödessä voi tilanne olla eri. Moni paikka tarjoaa herkullisia buffet-lounaita, joissa ehdottomasti on mahdollista syödä myös terveellisesti, mutta suosittelemme varovaisuuteen, sillä buffetissa on helppoa syödä liikaa ja epäterveellisesti. Tämä voi johtaa siihen, että loppupäivä meneekin enemmän silmät ristissä kuin virkeänä työskennellen.

Back To Top
Total