skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Kokeile Rohkeasti Uusia Makumaailmoja!

Kokeile rohkeasti uusia makumaailmoja!

Makutottumuksissa jää helposti koukkuun vanhoihin tuttuihin makuihin, minkä vuoksi tulee helposti käytyä samoissa tutuissa ravintoloissa kerta toisensa jälkeen ja vieläpä tilattua sama tuttu ja turvallinen annos yhä uudelleen ja uudelleen. Makutottumusten arvellaankin muotoutuvan jo kohdussa, joten ei ole lainkaan yllättävää, että myös syntymän jälkeen ihastumme helposti tiettyihin makuihin ja suosimme niitä kerta toisensa jälkeen. Jos tällaisesta oravanpyörästä tulee kuitenkin liian tiukka ja rajoittava, kannattaa siitä pyrkiä eroon, sillä uusien makumaailmojen kokeileminen voi tuoda aivan uudenlaisia elämyksiä ja uusien makujen joukosta voi löytyä uusia suosikkeja, jolloin omasta makumaailmasta tulee entistä monipuolisempi ja herkullisempi! Joko sinä olet kokeillut syyrialaisen tai uzbekistanilaisen keittiön herkullisia makuja? Ellet vielä ole, pääsee molempiin tutustumaan maamme pääkaupungissa Helsingissä!

Kokeile syyrialaisia makuja

Ellet ole vielä kokeillut syyrialaisia makuja tai syyrialaisia ravintoloita, kannattaa nyt astua rohkeasti sisään syyrialaiseen ravintolaan! Helsingissä esimerkiksi Karaz-niminen ravintola tarjoaa perinteisiä herkullisia syyrialaisia makuja, joihin kannattaa tutustua! Saatat yllättyä näistä uusista makuelämyksistä! Ellet pääse paikan päälle Karaziin, voi ravintolasta tilata Helsingin tietyissä osissa ruokaa myös kotiin. Tämä on hyvä vaihtoehto halutessasi päästä illan kokkailusta helpolla makuelämyksistä tinkimättä. Googlessa Karaz on saanut asiakkailtaan erittäin hyvän arvion, lähes täydet viisi tähteä viidestä, eli ravintolan asiakkaat ovat olleet mitä ilmeisimmin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja ruoka-annosten makuun. Syyrialaisia makuja kannattaa siis kokeilla rohkeasti!

Tutustu uzbekistanilaiseen makumaailmaan

Uzbekistanilaisen keittiön makumaailma on toinen vaihtoehto, joka saattaa olla suomalaiselle kulinaristille vielä vieras. Se on kuitenkin makumaailma, johon kannattaa ehdottomasti tutustua! Helsingin Kontulasta löytyy Ravintola Uzbekistan, josta näihin makuihin tutustuminen kannattaa aloittaa. Esimerkiksi plov on erittäin herkullinen ruoka, jota kannattaa kokeilla. Plov on pilahvia eli riisipataa, jota keitetään esimerkiksi Samarkandin alueella ulkona jättimäisissä padoissa. Lihana plovissa käytetään tavallisesti naudan tai lampaan lihaa ja riisi on malliltaan pyöreää. Lisäksi pataan laitetaan sipulia ja porkkanaa sekä runsaasti öljyä – mausteita unohtamatta! Lopputulos on täyttävä ja herkullinen. Joko nousi vesi kielelle? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Ravintola Uzbekistanin makumaailmaa!

Back To Top
Total