skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Paranna Ravintolasi Tulosta Suositun CRM -järjestelmän Avulla

Paranna ravintolasi tulosta suositun CRM -järjestelmän avulla

Omistatko suositun ja herkullisia aterioita tarjoavan ruokaravintolan, jonka tulosta pitäisi parantaa? Ei hätää, ota käyttöösi https://www.lime-technologies.com/fi/ – asiakkuudenhallintajärjestelmä. Katsotaan ensimmäiseksi minkälainen on yritysmaailmassa ilolla vastaan otettu https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmä.

CRM -järjestelmä kohentaa tehokkaasti ravintolasi myyntiä

Tavoitteena on vähentää kiireisen ravintoloitsijan/ravintolan henkilökunnan kaksinkertaisia töitä, tuoda lisää tunnettuutta ja asiakkaita, pitää asiakastapaamiset-, messut-, ja koulutuspäivät selkeästi löydettävissä ja ennen kaikkea saada firman tulos huikeaan nousuun!

Tiesitkö, että helppokäyttöinen ja älykäs https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmä voi olla yksi tärkeimmistä ravintolasi menestystekijöistä. Maailmalla jo pitkään käytössä olleeseen älykkääseen https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmään kuuluu monia tärkeitä ominaisuuksia.

Mitä asiakkaat ravintolalta odottavat?

Kuinka hienoa onkaan, että https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmään kuuluvan CRM -työkalun avulla ravintolat voivat entistä paremmin täyttää asiakkaidensa tarpeet ja parantaa samalla ravintolan myyntiä.

Ravintolaan tullaan syömään hyvin ja nauttimaan paikan tunnelmasta. Herkullinen ruoka, maistuva jälkiruoka ja laadukkaat juomat ovat keskeinen tekijä ravintolan menestystä arvioitaessa. Erittäin tärkeää on myös ravintolan siisteys ja osaavan, ammattitaitoisen henkilökunnan merkitys.

Ravintolat palvelevat sekä ravintolan tiloissa ruokailevia asiakkaita että usein myös valmistavat ateria ennakko-/ryhmätilauksia tehneille asiakkaille. Kiirettä siis riittää, jonka pitäisi näkyä myös hyvänä tuloksena ravintolan vuosikatsausta tehtäessä. Aina ei kuitenkaan ole niin. Erilaiset kulut, kuten suuret raaka-ainekulut sekä huomattavat sähkö- ja vesimaksut voivat viedä todellisen “leijonan osan” ravintolan vuosittaisesta myyntitulosta. Mikä siis avuksi?

Kansainvälinen https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmä tuo yrityksellesi monia etuja ja hyötyjä

Helppokäyttöinen CRM -työkalu yhdistää kätevästi ravintolasi toimintojen ja ominaisuuksien välistä dataa==

Ravintolayrittäjänä sinun on kullanarvoista tietää, että kaikenlainen myyntitulokseen vaikuttava tieto, eli data on kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Kaikenlaiset kulut, myynnit, asiakastiedot, markkinointikampanjat, tapaamiset, laskutus ja analytiikka ovat kaikki samassa paikassa.

Tutustu kätevään CRM -järjestelmään verkossa. Käyttäjäystävällinen https://www.lime-technologies.com/fi -järjestelmä voidaan integroida kaikkiin käyttäjän käytössä oleviin IT -laitteisiin, jonka lisäksi järjestelmä räätälöidään erikseen jokaiselle käyttäjälle. Helppoa ja todella kätevää, joten tutustu järjestelmään jo tänään!

Ravintolatoiminnan pyörittäminen voi olla helppoa ja mukavaa

Oletko aloitteleva ravintoloitsija? Kannattavava ravintolatoiminta vaatii yrittäjältä erilaisia panostuksia. Ravintolan perustamisvaihe on aina se lähtökohta yritystoiminnalle, eli erittäin tärkeä asia. Kaikkea ravintolatoiminnan pyörittämiseen liittyvää on hyvä miettiä etukäteen. Minkälaista osaamista ravintolan pyörittäminen vaatii? Löytyykö sellaista sinulta ja henkilökunnaltasi? Onko sinulla kaupallinen koulutus, kokemusta liike-elämästä ja oletko käynyt esimerkiksi yrittäjäkurssin?

  • Varmista kunnan rakennusvalvonnalta, että haluamasi tila sopii ravintolatoimintaan
  • Kerro ravintolan perustamissuunnitelmista kunnan elintarvikevalvontaviranomaisille
  • Tee ilmoitus elintarvikehuoneistosta paikkakuntasi elintarvikevalvontaan
  • Ravintolatoiminnan pyörittämistä varten sinulla pitää yrittäjänä olla omavalvontasuunnitelma. Omavalvontasuunnitelmassa pitää tulla esiin kuvaus ravintolatoiminnasta ja siihen liittyvistä elintarvikehygieenisistä riskeistä. Mara ry:ltä, eli Matkailu- ja ravintola-alan toimialayhdistykseltä saat ohjeet omavalvontasuunnitelman laatimiseen.

Alkoholin ja tupakan myyntiin tarvitset yrittäjä erilliset luvat. Alkoholin tarjoiluun tarvitaan aluehallintovirastosta haettava anniskelulupa ja tupakan myyntiin erillinen lupa omalta kunnalta.

Mitä muuta yritystoimintaan sopivilta tiloilta vaaditaan? Mitä pitää huomioida ruoan laittoon liittyvien raaka-aineiden hankinnassa? Entä miten ravintolatiloihin järjestetään mahdollisimman tehokas ja asiakasystävällinen ilmanvaihto? Tärkeitä kysymyksiä, joihin löytyy vastaus muun muassa kirjasesta opas ravintolatoiminnan aloittamisesta.

Back To Top
Total