skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Miten Löydän Hyvän Ravintolan Vieraassa Kaupungissa?

Miten löydän hyvän ravintolan vieraassa kaupungissa?

Vieraassa kaupungissa hyvän ravintolan löytäminen voi olla hankalaa. Tällöin hyvät neuvot ovat tarpeen. Löydät tästä artikkelista muutaman hyvän vinkin oivallisten ravintoloiden bongaamiseen, Tripadvisorin avulla. Palvelu voi auttaa sinua vaikka olisitkin kaupungissa ensimmäistä kertaa. Tutustu vinkkeihin pettymysten minimoimiseksi!

Ota avuksesi Tripadvisor

Moni tuntee Tripadvisorin ainakin nimeltä. Se mielletään usein ennemmin matkakohteiden kuin ravintoloiden arvioinnin työkaluksi. Tästä huolimatta Tripadvisor on näppärä työkalu myös etsittäessä hyvää ravintolaa vieraassa kaupungissa.

Klikkaa siis itsesi palvelun Ravintolat-osioon. Valitse kaupunki, jossa aiot vierailla, ja selaa tämän jälkeen ravintoloita esimerkiksi kategorioittan. Voit valita vaikkapa kahvilat, pizzapaikat, sushia tarjoavat ravintolat, italialaiseen ruokaan erikoistuneet ravintolat, tai kiinalaiset ravintolat, sen mukaan mitä sinun tekee mieli syödä. Voit myös valita mistä ateriasta olet kiinnostunut. Aamiaista, brunssia, lounasta tai päivällistä varten kannattaa usein valita erilainen ravintola, minkä vuoksi palvelun ateria-valikko onkin erityisen näppärä. Budjettisi tietysti määrittelee hyvin pitkälti sen, millaiseen ravintolaan voit mennä nauttimaan rentouttavasta ja herkullisesta ruokailuhetkestä. Tätä varten palvelusta löytyy näppärä Hinta-valikko, jossa voit valita budjetiksesi edullisen, keskihintaisen tai fine dining -tasoisen ruokailun.

Ehkäpä olet kiinnostunut nimenomaan tietyn maan ruokakulttuurista, jolloin tämä kannattaa huomioida tehtäessä valintoja Tripadvisorissa. Voit nimittäin valita hakuvalikoissa myös sinua kiinnostavan keittiön, kuten eurooppalaisen tai aasialaisen keittiön. Voit myös valita mitä haluat ravintolassa olevan tarjolla. Mikäli haluat esimerkiksi, että ravintolasta löytyy ehdottomasti salaattia, kalaa, lohta tai hampurilaisia, rastita soveltuvat vaihtoehdot ja jatka hakuvaihtoehtojen läpikäymistä.

Tripadvisor on näppärä työkalu myös sellaisille ruokailijoille, joilla on ruokavaliorajoituksia. Voit nimittäin valita sen avulla esimerkiksi kasvissyöjille tai vegaaniruokavaliota noudattaville soveltuvan ravintolan. Voit valita myös esimerkiksi halal- ja kosher-vaihtoehdot. Juuri nyt islamilainen ruokakulttuuri kiinnostaa monia, joten halal-ruokaan tutustuminen voi olla mielenkiintoista, vaikket muutoin noudattaisikaan halal-ruokavaliota. Lisäksi voit valita ravintolat, jotka soveltuvat matkaseurueellesi. Esimerkiksi lasten kanssa matkustettaessa kannattaa usein suosia erilaisia ravintoloita kuin liiketapaamisilla. Hakua voi muokata myös ravintolan ominaisuuksien, alueiden ja lähellä olevien lentokenttien mukaan.

Kun olet saanut kaikki toivomasi hakukriteerit lisättyä työkaluun, on aika aloittaa haku. Jos etsit esimerkiksi edullista aamiaista helsinkiläisessä ravintolassa, ehdottaa palvelu sinulle esimerkiksi Green Hippo Café:ta, Ravintola Factory Aleksia ja Cafe’ Rougea. Voit vielä valita työkalun oikeasta yläkulmasta kuinka haluat lajitella hakutulokset.

Työkalun avulla pääset nyt tutustumaan hakuehtosi täyttäneiden ravintoloiden asiakaspalautteisiin. Näppärä pisteytys näyttää jo yhdellä silmäyksellä ravintolan saamat yleispisteet. Tämän lisäksi kannattaa tutustua arvosteluiden määrään. Suuri määrä positiivisia arvosteluja kielii yleensä ravintolan hyvästä tasosta. Jos haluat tietää lisää aikaisempien asiakkaiden asiakaskokemuksista sinua kiinnostavassa ravintolassa, kannattaa tutustua myös asiakkaiden jättämiin kirjallisiin palautteisiin.

Intohimo hyvään ruokaan voi näkyä omassa kotipuutarhassa

Jos olet intohimoinen ruuanlaittaja, jolle on tärkeää tietää, mistä ruuan raaka-aineet ovat peräisin, saatat innostua kasvattamaan osan ruuastasi itse. Tällöin löydät näppärät työkalut kellfri.fi-nimisestä liikkeestä ja voit tehdä kasvatusunelmistasi totta! Ehkäpä joku pieni ravintola saattaisi jopa kiinnostua ostamaan puutarhasi tuotoksia, jos laatu ja hinta ovat kohdillaan! Nykyään nimittäin lähituotteiden suosiminen on erittäin trendikästä. Myös tässä tapauksessa Tripadvisor voi auttaa sinua löytämään potentiaalisia asiakkaita lähikaupungistasi. Tripadvisor onkin erityisen näppärä työkalu hyvin monenlaisille ravintolafaneille ja innokkaille herkkusuille!

Back To Top
Total