skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Pikaruokaravintoloiden Tulevaisuus

Pikaruokaravintoloiden tulevaisuus

Pitkään pikaruokaravintoloiden kehitys keskittyi niiden tarjontaan. Kun mieltymykset muuttuivat ja epäterveellisten pikaruokien tilalle alettiin kaivata terveellisempiä vaihtoehtoja, tähän kysyntään ryhdyttiin vastaamaan. Nyt lähes kaikki pikaruokaravintolat tarjoavat erilaisia terveellisempiä vaihtoehtoja. Myös useat ruoka-aineyliherkkyydet sekä valikoivat ruokavaliot ovat lisääntyneet. Ravintoloilla on useita erilaisia allergiavaihtoehtoja, ja useilla myös kasvisvaihtoehtojen ohella vegaaniannoksia.

Tarjonnan lisäksi pikaruokaravintolat ovat alkaneet kehittää palveluitaan. Näistä nopeasti saavutettavista ravintoloista ruuan voi helposti käydä noutamassa kotiin, mutta useasta löytyvät edelleen pöydät ja tuolit paikan päällä ruokailua varten. Lisäksi yhä useampi ravintola tarjoaa kotiinkuljetusta joko oman kotiinkuljetuspalvelun kautta, tai ne ovat mukana jossakin ulkopuolisessa kotiinkuljetuspalvelussa, josta ruuan voi tilata helposti kotiinsa. Useisiin pikaruokaloihin ilmestyneet tilausautomaatit: https://www.is.fi/aihe/pikaruoka/ jakavat kuluttajien mielipiteitä. Pääosin ne kuitenkin nähdään tilauksen tekoa helpottavina, ja ne mahdollistavat pikaruuan vieläkin nopeamman saatavuuden. Myös autokaistat ja pikaruokaloiden sovellukset helpottavat useiden ihmisten arkea.

Tulevaisuuden ruoka tulee lentäen

Suomessa on kokeiltu drone-lennokeilla ruokatilausten kuljetusta asiakkaiden kotiovelle. Palvelu on otettu ilolla vastaan, ja tulevaisuudessa ruoan lisäksi näillä pienipäästöisillä ja turvallisilla lennokeilla voitaisiin mahdollisesti kuljettaa muutakin, kuten lääkkeitä tai muita pieniä tilauksia. Etenkin Suomen vaikeat maantieteelliset alueet huomioon ottaen tämän palvelun laajeneminen voisi mullistaa suomalaisten ravintola-asiakkaiden tavoitettavuuden. Samalla on kuitenkin otettava huomioon Suomen säiden vaihtelevuus ja sen vaikutus lento-olosuhteisiin.

Back To Top
Total