skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Huippuravintoloiden Sisustukset – Yksityiskohtaisia Tapetteja Ja Kiveä

Huippuravintoloiden sisustukset – yksityiskohtaisia tapetteja ja kiveä

Suomalaiset syövät paljon ulkona ja sen vuoksi ravintoloita riittää joka lähtöön. Kaikki eivät kuitenkaan tyydy pelkkään pitsapaikkaan, vaan haluavat nauttia illallisensa pitkän kaavan mukaan. Se tarkoittaa yleensä hienoa ympäristöä ja viimeisen päälle valmistettuja aterioita aina alkuruoasta jälkiruokaan. Suomen upeimmissa ravintoloissa tapetti on tarkkaan mietitty, ruokailuvälineet kiiltävät ja tuolit ovat mukavat istua. Näillä tavoilla voidaan saavuttaa erinomainen asiakastyytyväisyys, jolloin asiakkaat palaavat mielellään takaisin uudelleenkin.

Suomen parhaiden ravintoloiden miljöö on siis kaiken kaikkiaan sellainen, että se jää mieleen. Esimerkiksi upeat kiviset seinät ovat monen asiakkaan mielestä mahtava yksityiskohta. Tällaisia koristeellisia ravintoloita löytyykin useampia. Sen lisäksi ravintoloissa tarjottavan ruoan tulee myös pystyä vastaamaan paikan muuta tasoa. Tämän vuoksi huippuravintoloihin palkataan ammattimaisia kokkeja, jotka pystyvät muuttamaan ruokalistaa tarpeen tullen. Ruokalista ei saisikaan aina olla sama, vaan vaihtelevuus miellyttää asiakkaita.

Suomen parhaimmat ravintolat on listattu

Suomen parhaimmaksi ravintolaksi vuonna 2020 on äänestetty Helsingissä sijaitseva Palace. Se on elegantisti sisustettu ravintola, joka pyrkii tarjoamaan korkealuokkaista ruokaa vain parhaita aineksia apuna käyttäen. Ravintola on erikoistunut suomalaiseen ja muuhun pohjoismaalaiseen keittiöön. Tarjolla on siis runsaasti kalaa ja myös esimerkiksi rapuja. Palacen sisustuksessa on käytetty tummaa puuta, joka lisää entisestään eleganttia vaikutelmaa.

Myös Olo-ravintola Helsingistä pääsee parhaimpien ravintoloiden listalle. Tämä Michelin-tähdellä varustettu ravintola sijaitsee Kauppatorilla, joten sinne on helppo kulkea mistä päin tahansa. Myös Olo tarjoaa pohjoismaista ruokaa. Ruoka-annokset on kaiken lisäksi valmistettu pohjoismaisista aineksista, eli Olossa tarjotaan lähiruokaa. Ravintolan sisustus on sellainen kuin Michelin-tähden ravintolan sisustuksen voi olettaa olevan. Ruoan tarjoilukin suoritetaan erikoisella tavalla. Pienet alkupalat ja lisukkeet voidaan tarjoilla esimerkiksi puiselta alustalta, mikä lisää pohjoismaisuuden tuntua.

Turussa sijaitseva ravintola Kaskis taas ei erotu ulkonäöllisesti muista ravintoloista, mutta sen sijaan sen ruoka on erityisen maittavaa. Kaskista kehutaan koko Turun parhaimmaksi ravintolaksi. Myös tämä ravintola on keskittynyt suomalaisuuteen ja lähiruokaan. Sen ruokalistalta löytyy useita kala-annoksia sekä esimerkiksi heinäsorsaa, mikä ei ole niin yleistä Suomen ravintoloissa. Kaskis siis erottuu joukosta rohkean ruokansa ansiosta.

Back To Top
Total